Werkwijze en voordelen

Kwaliteit en expertise

Door onze veelzijdigheid in expertise en onze ruime ervaring kunt u praktisch gezien alles aan ons uitbesteden. Wilt u liever een aantal zaken zelf doen? Ook dat is uiteraard mogelijk. We ondersteunen bij het creëren van behandelplannen en het uitvoeren van deelbehandelingen, en hechten veel waarde aan het leveren van goede nazorg. Administratieve procedures, bijvoorbeeld met betrekking tot de zorgverzekering, nemen wij (indien gewenst) ook voor onze rekening. In overleg stemmen we precies af wat uw praktijk van ons nodig heeft en vullen we aan waar nodig.

Een meerwaarde in ieder opzicht

Een samenwerking met TIF biedt tal van voordelen. Om te beginnen zullen uw patiënten sterker verbonden blijven met uw praktijk. Ze kunnen immers voor vrijwel elke behandeling bij u terecht. Een ander voordeel is dat het de naam van uw praktijk onmiskenbaar ten goede komt. Uw praktijk biedt immers niet alleen de standaard behandelingen, maar ook specialistische ingrepen die andere praktijken vaak niet kunnen bieden. Daar komt ook nog bij dat de behandelkamers in uw praktijk efficiënt en optimaal benut worden. Wij huren deze immers terwijl ze anders op dat moment ongebruikt waren geweest.

Extra’s

Wilt u meer patiënten in uw praktijk? Ook daarin kunnen wij ondersteunen. Door middel van enkele marketingstrategieën helpen wij u om uw online zichtbaarheid te vergroten en de doelgroep beter te bereiken. Tegenwoordig is het immers van groot belang om uw praktijk ook online krachtig te presenteren.

Naast alle bovengenoemde voordelen bieden wij ook trainingen aan in de praktijk. Daarin maken wij u bekend met onze implantaatsystemen en stellen wij u in staat prothetische behandelingen zelf uit te voeren.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.